Over ons

Werken bij APM Terminals Maasvlakte II

APM Terminals Maasvlakte II is in 2015 geopend en is 's werelds meest geavanceerde volledig geautomatiseerde terminal. Het is uitgerust om de grootste containerschepen tot ver in de toekomst te behandelen. Bij APM Terminals Maasvlakte werken 520 professionals die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het opereren van 10 diepzeekranen, 54 automatische stackkranen, 3 binnenvaartkranen, 73 lift automatisch geleide voertuigen, 2 railkranen en 4 spoorlijnen. De railterminal heeft een directe verbinding met de Betuweroute, een 160 km dubbel spoor elektrisch aangedreven goederenspoorlijn welke de Rotterdamse Haven verbindt met de Duitse grens bij Zevenaar-Emmerich.

De terminal heeft een jaarlijkse capaciteit van 2,7 miljoen TEU. Met een kade van 1.000 meter en een havendiepte van 20 meter kunnen de grootste containerschepen ter wereld worden behandeld. Het gebruik van groene energie en volledig geëlektrificeerde apparatuur maakte het 's werelds eerste nul emissie terminal voor CO2-, NOx- en deeltjesemissies. Met volledig omheinde geautomatiseerde gebieden, die mensen en machines scheiden, is het ook een van de veiligste terminals.

APM Terminals Maasvlakte II is één van de terminals van APM Terminals. APM Terminals beheert een van 's werelds meest uitgebreide haven netwerken. We bevinden ons in een unieke positie om zowel rederijen als klanten aan land te helpen hun bedrijf te laten groeien en een betere supply chain-efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid te bereiken.

Bij APM Terminals zijn we een team van meer dan 20.000 medewerkers verspreid over meer dan 60 landen, verenigd door een passie om onze expertise in havenactiviteiten en containerbeheerdiensten aan te bieden. Door de expertise en haveninfrastructuur te bieden die essentieel zijn voor de wereldhandel, ondersteunen we actief de vooruitgang van de samenlevingen om ons heen, waardoor lokale economieën hun potentieel kunnen ontsluiten en een nog sterkere mondiale gemeenschap kunnen opbouwen.

Door samen te werken met een team van getalenteerde professionals krijg je de kans om verschillende culturen te ervaren en vrienden te maken over de hele wereld. Bij al onze kantoren, terminals of depots vind je een cultureel diverse en stimulerende omgeving. Wanneer jij je aansluit bij APM Terminals, is de wereld jouw werkplek. APM Terminals is een onafhankelijke business unit binnen de Deense Maersk Group - een Global Fortune 500-bedrijf met ongeveer 89.000 werknemers en kantoren in 130 landen met wereldwijde groeimogelijkheden in een reeks van sectoren. Van scheepvaart en energie tot onze offshore- en productie-industrieën. Bij ons bereik je zelfs jouw meest ambitieuze carrièredoelen!

We bieden een aantrekkelijke carrière in een open en boeiende werkomgeving met een competitief arbeidsvoorwaardenpakket. We bieden kansen voor persoonlijke en professionele groei en het is aan jou om van deze gelegenheid gebruik te maken om een aantrekkelijke carrière op te bouwen in een dynamische omgeving met toekomstige internationale carrièremogelijkheden. Bij APM Terminals waarderen we de diversiteit van ons talent en zullen we er altijd naar streven om de beste persoon voor de vacature te rekruteren - we waarderen diversiteit in alle vormen, inclusief maar niet beperkt tot: geslacht, leeftijd, nationaliteit, ras, seksuele geaardheid, handicap of religieuze overtuigingen. We zijn trots op onze diversiteit en zien het als een sterke bron voor het bouwen van goed presterende teams.

Vacatures

Open kansen bij APM Terminals Maasvlakte II